Koivisto-Kokko: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Koivisto-Kokko

Koivisto-Kokko on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on suomalaisilla varsin harvinainen. Koivisto-Kokkojen lukumäärä oli 20 henkeä vuonna 2019. Luku sisältää kaikki Suomen kansalaiset sekä Suomessa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Koivisto-Kokko on sijalla 21 999. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Koivisto-Kokko on melko pitkä nimi.

Paikannimi Koivisto-Kokko

Koivisto-Kokko (paikannimi)Katuosoitteissa

Koivisto-Kokko on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on kylä, kaupunginosa tai kulmakunta.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Koivisto-Kokko jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Koivisto-Kokko esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Koivisto-Kokontie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Койвисто-Кокко tarkoittaa nimeä Koivisto-Kokko. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Coifwisto=Cockå on esimerkki ”vanhanaikaisesta” kirjoitusasusta. Koivisto-Kokko olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Koivisto-Kokko

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Släktnamnet / Surname Koivisto-Kokko, Finland.

©Tuomas Salste