Koivuharju: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Koivuharju

Koivuharju on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Koivuharjujen lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 61

v. 2015 60

v. 2016 60

v. 2017 62

v. 2018 63

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Koivuharju on noin sijalla 9 500. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Paikannimi Koivuharju

Koivuharju (paikannimi)Koivuharju (karttanimi)

Koivuharju on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 212 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma; kylä, kaupunginosa tai kulmakunta; maastokohde; metsäalue sekä talo.

Nyky-Suomen lisäksi Koivuharju esiintyi Karjalan kartoilla ennen sotia. Paikka näkyy ohessa. Tyypiltään paikka on rakennettu kohde.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Koivuharju jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Katuosoitteissa

Sana Koivuharju esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Koivuharju, Koivuharjunkatu, Koivuharjunkuja, Koivuharjunmutka, Koivuharjuntie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Койвухарью tarkoittaa nimeä Koivuharju. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Coifwuhariu on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Koivuharju olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Koitto Koivuharju.

Samankaltaisia nimiä kuin Koivuharju

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Koivuharju, Finland.

©Tuomas Salste