Koivukorpi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Koivukorpi

Koivukorpi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Koivukorpien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 47

v. 2016 47

v. 2017 48

v. 2018 49

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Koivukorpi on noin sijalla 11 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Paikannimi Koivukorpi

Koivukorpi (paikannimi)Katuosoitteissa

Koivukorpi on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 28 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma, metsäalue, pelto/niitty, suo sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Koivukorpi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Koivukorpi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Koivukorvenkuja, Koivukorventie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Koivukorvet ulkomailla

Ruotsissa Koivukorpi oli 19 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Койвукорпи tarkoittaa nimeä Koivukorpi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Coifwucorpj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Koivukorpi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Koitto Koivukorpi.

Samankaltaisia nimiä kuin Koivukorpi

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Koivukorpi, Finland.

©Tuomas Salste