Koivuneva: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Koivuneva

Koivuneva on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Koivuneva-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 90

v. 2015 94

v. 2016 95

v. 2017 97

v. 2018 99

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Koivuneva on noin sijalla 6 700. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Paikannimi Koivuneva

Koivuneva (paikannimi)Katuosoitteissa

Koivuneva on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 36 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on metsäalue, pelto/niitty, suo sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Koivuneva jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Koivuneva esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Koivuneva, Koivunevantie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Койвунева tarkoittaa nimeä Koivuneva. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Coifwunefwa on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Koivuneva olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Koitto Koivuneva.

Samankaltaisia nimiä kuin Koivuneva

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Koivuneva, Finland.

©Tuomas Salste