Korkiasaari: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Korkiasaari

Korkiasaari on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Korkiasaarien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 52

v. 2015 54

v. 2016 55

v. 2017 55

v. 2018 55

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Korkiasaari on noin sijalla 11 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Korkiasaari on melko pitkä nimi.

Paikannimi Korkiasaari

Korkiasaari (paikannimi)Korkiasaari (karttanimi)

Korkiasaari on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 108 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma, metsäalue, niemi, saari sekä talo.

Nyky-Suomen lisäksi Korkiasaari esiintyi Karjalan kartoilla ennen sotia. Paikka näkyy ohessa. Tyypiltään paikka on maasto.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Korkiasaari jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Katuosoitteissa

Sana Korkiasaari esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Korkiasaari. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Korkiasaaret ulkomailla

Ruotsissa Korkiasaari oli 16 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Коркиасаари tarkoittaa nimeä Korkiasaari. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Corgiasarj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Korkiasaari olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Korkiasaari

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Korkiasaari, Finland.

©Tuomas Salste