Koskensilta: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Koskensilta

Koskensilta on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Koskensiltojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 25

v. 2016 25

v. 2017 26

v. 2018 27

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Koskensilta on noin sijalla 18 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Koskensiltojen enemmistö on miehiä. Vuonna 2018 miesten osuus tämän sukunimen kantajista oli 67 %.

Verrattuna muihin sukunimiin Koskensilta on melko pitkä nimi.

Paikannimi Koskensilta

Koskensilta (paikannimi)Katuosoitteissa

Koskensilta on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Koskensilta jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Koskensilta esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Koskensillantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Коскенсильта tarkoittaa nimeä Koskensilta. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Coskensilda on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Koskensilta olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kosmo Koskensilta.

Samankaltaisia nimiä kuin Koskensilta

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Koskensilta, Finland.

©Tuomas Salste