Koski-Tuuri: Sukunimi-info

Koski-Tuuri

Tietoja sukunimestä Koski-Tuuri

Koski-Tuuri on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on suomalaisilla melko harvinainen.

Koski-Tuurien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 40

v. 2018 41

v. 2020 40

v. 2022 42

v. 2023 42

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä Suomessa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Koski-Tuuri on sijalla 12 939. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi Koski-Tuuri ei ole. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi sukunimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Koski-Tuuri on melko pitkä nimi.

Asuinpaikat

Kuolleet
1957–1969

Vuosina 1957–1969 kuolleet Koski-Tuurit asuivat osapuilleen oheisen kartan mukaisilla paikkakunnilla. Kartalla on viiden Koski-Tuurin kotipaikka kuolinhetkellä.

Tämän kartan paikkatiedot ovat suuntaa antavia. Paikkoja voi puuttua. Osa merkeistä voi sijaita epätarkasti väärän paikkakunnan kohdalla.

Sodissa kuolleet

Suomen sodissa 1939–1945 kaatui tai muuten menehtyi yksi Koski-Tuuri. Lukumäärä kattaa puolustusvoimain palveluksessa olleet mutta ei sotien siviiliuhreja.

Paikannimi Koski-Tuuri

Koski-Tuuri (paikannimi)

Koski-Tuuri on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Koski-Tuuri jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Коски-Туури tarkoittaa nimeä Koski-Tuuri. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Coski=Turj on esimerkki ”vanhanaikaisesta” kirjoitusasusta. Koski-Tuuri olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kosmo Koski-Tuuri.

Samankaltaisia nimiä kuin Koski-Tuuri

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Släktnamnet / Surname Koski-Tuuri, Finland.

©Tuomas Salste