Koulu: Sukunimi-info

Koulu

Tietoja sukunimestä Koulu

Koulu on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on suomalaisilla varsin harvinainen.

Koulujen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 20

v. 2016 20

v. 2017 20

v. 2018 20

v. 2019 20

v. 2022 20

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä Suomessa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Koulu on sijalla 22 129. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Sodissa kuolleet

Vuoden 1918 tapahtumissa kuoli Suomessa yksi Koulu. Hän kuului punaisiin.

Suomen sodissa 1939–1945 ei tiettävästi kaatunut ainoatakaan puolustusvoimain palveluksessa ollutta Koulua. Mahdolliset siviiliuhrit ovat asia erikseen.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1926–1941
Yritykset
perust. 1948–2017

Sana Koulu esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Koulu

Koulu Karjalassa
(karttanimi)
Katuosoitteissa

Nimi Koulu esiintyi Karjalan kartoilla ennen sotia. Alueen kartoilla oli yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät ohessa. Paikkojen tyyppi on rakennettu kohde.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Koulu jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Koulu esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Alhojoen Koulutie, Haistilan Koulukuja, Itäinen Koulupolku, Koulu, Kouluaukio, Koulukaari, Koulukaarre, Koulukatu, Koulukuja, Koululenkki, Koulumaantie, Koulunkuja, Koulunkulma, Koulunmutka, Koulunpolku, Koulunraitti, Kouluntie, Koulupolku, Kouluportti, Koulupuisto, Kouluraitti, Koulurinne, Koulusilta, Koulutaival, Koulutanhua, Koulutie, Leppilammen Koulutie, Läntinen Koulupolku, Mattisenlahden Koulutie, Oterman Koulutie, Palvan Koulutie, Pelson Koulutie, Pohjoinen Koulutie, Vanha Koulutie, Varsalan Koulutie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Коулу tarkoittaa nimeä Koulu. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Samankaltaisia nimiä kuin Koulu

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Släktnamnet / Surname Koulu, Finland.

©Tuomas Salste