Koulu: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Koulu

Koulu on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Koulujen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 20

v. 2016 20

v. 2017 20

v. 2018 20

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Koulu on noin sijalla 22 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1926–1941
Yritykset
perust. 1948–2015

Sana Koulu esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Koulu

Koulu (karttanimi)Katuosoitteissa

Nimi Koulu esiintyi Karjalan kartoilla ennen sotia. Alueen kartoilla oli yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät ohessa. Paikkojen tyyppi on rakennettu kohde.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Koulu jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Koulu esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Alhojoen Koulutie, Haistilan Koulukuja, Itäinen Koulupolku, Koulu, Kouluaukio, Koulukaari, Koulukaarre, Koulukatu, Koulukuja, Koululenkki, Koulumaantie, Koulunkuja, Koulunkulma, Koulunmutka, Koulunpolku, Koulunraitti, Kouluntie, Koulupolku, Kouluportti, Koulupuisto, Kouluraitti, Koulurinne, Koulusilta, Koulutaival, Koulutanhua, Koulutie, Leppilammen Koulutie, Läntinen Koulupolku, Mattisenlahden Koulutie, Oterman Koulutie, Palvan Koulutie, Pelson Koulutie, Pohjoinen Koulutie, Varsalan Koulutie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Коулу tarkoittaa nimeä Koulu. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Samankaltaisia nimiä kuin Koulu

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Koulu, Finland.

©Tuomas Salste