Kuja-Halkola: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kuja-Halkola

Kuja-Halkola on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kuja-Halkoloiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 30

v. 2016 30

v. 2017 30

v. 2018 28

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kuja-Halkola on noin sijalla 17 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Kuja-Halkola on melko pitkä nimi.

Paikannimi Kuja-Halkola

Kuja-Halkola (paikannimi)

Kuja-Halkola on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on maastokohde.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Kuja-Halkola jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Kuja-Halkolat ulkomailla

Ruotsissa Kuja-Halkola oli 19 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Куя-Халкола tarkoittaa nimeä Kuja-Halkola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Quia=Halgola on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kuja-Halkola olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Kuja-Halkola

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Kuja-Halkola, Finland.

©Tuomas Salste