Kukkasjärvi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kukkasjärvi

Kukkasjärvi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kukkasjärvien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 23

v. 2016 24

v. 2017 24

v. 2018 25

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kukkasjärvi on noin sijalla 19 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Kukkasjärvi on melko pitkä nimi.

Kukkasjärvi osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Kukkasjärvi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kukkasjärventie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Куккасъярви ("Kukkasjarvi") tarkoittaa nimeä Kukkasjärvi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Quckasierfwj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kukkasjärvi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Kukkasjarvi tai Kukkasjaervi, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kukka Kukkasjärvi.

Samankaltaisia nimiä kuin Kukkasjärvi

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Kukkasjärvi, Finland.

©Tuomas Salste