Kuljunlahti: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kuljunlahti

Kuljunlahti on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on suomalaisilla varsin harvinainen.

Kuljunlahtien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 42

v. 2016 43

v. 2017 43

v. 2018 41

v. 2019 41

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä Suomessa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kuljunlahti on sijalla 13 152. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Kuljunlahti on melko pitkä nimi.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1954

Kuljunlahtia tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 6 Kuljunlahden asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1954 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Paikannimi Kuljunlahti

Kuljunlahti (paikannimi)Katuosoitteissa

Kuljunlahti on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 10 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on vesialue.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Kuljunlahti jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Kuljunlahti esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kuljunlahdentie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Kuljunlahdet ulkomailla

Ruotsissa Kuljunlahti oli 26 ihmisen sukunimi vuonna 2018.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кульюнлахти tarkoittaa nimeä Kuljunlahti. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Quliunlachtj on esimerkki ”vanhanaikaisesta” kirjoitusasusta. Kuljunlahti olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kullervo Kuljunlahti.

Samankaltaisia nimiä kuin Kuljunlahti

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Släktnamnet / Surname Kuljunlahti, Finland.

©Tuomas Salste