Kuljuntausta: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kuljuntausta

Kuljuntausta on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Kuljuntaustojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 57

v. 2015 55

v. 2016 54

v. 2017 52

v. 2018 52

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kuljuntausta on noin sijalla 11 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Kuljuntausta on melko pitkä nimi.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Kuljuntausta on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Kuljuntausta on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Kuljuntausta ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 25 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Kuljuntaustoja on 52.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кульюнтауста tarkoittaa nimeä Kuljuntausta. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Quliundausta on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kuljuntausta olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kullervo Kuljuntausta.

Samankaltaisia nimiä kuin Kuljuntausta

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Kuljuntausta, Finland.

©Tuomas Salste