Kunto: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kunto

Kunto on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kuntojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 36

v. 2016 36

v. 2017 37

v. 2018 36

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kunto on noin sijalla 14 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1920–1939
Yritykset
perust. –2016

Sana Kunto esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Kunto

Kunto (paikannimi)Katuosoitteissa

Kunto on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Kunto jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Kunto esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kuntokatu, Kuntokuja, Kuntolenkki, Kuntopolku, Kuntoportti, Kuntoraitti, Kuntotaival, Kuntotie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Etunimi Kunto

Kunto on myös miehen etunimi. Vuonna 2018 Kunto oli yhtenä etunimenä 143 miehellä. Juuri etunimenä Kunto onkin yleisempi, sillä samaan aikaan se oli vain 36 suomalaisen sukunimi. Luvut koskevat Suomen kansalaisia.

Kuntot ulkomailla

Ruotsissa Kunto oli 28 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Norjassa Kunto oli 8 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

36288
Kuntot Pohjolassa

Samankaltaisia nimiä kuin Kunto

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Kunto, Finland.

©Tuomas Salste