Kuusela-Opas: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kuusela-Opas

Kuusela-Opas on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kuusela-Oppaiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 39

v. 2016 40

v. 2017 41

v. 2018 41

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kuusela-Opas on noin sijalla 13 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Kuusela-Opas on melko pitkä nimi.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Куусела-Опас tarkoittaa nimeä Kuusela-Opas. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Qusela=Opas on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kuusela-Opas olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kuura Kuusela-Opas.

Samankaltaisia nimiä kuin Kuusela-Opas

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Kuusela-Opas, Finland.

©Tuomas Salste