Kylä-Liuhala: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kylä-Liuhala

Kylä-Liuhala on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kylä-Liuhala-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 29

v. 2016 32

v. 2017 32

v. 2018 32

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kylä-Liuhala on noin sijalla 16 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Kylä-Liuhala on melko pitkä nimi.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кюля-Лиухала ("Kjulja-Liuhala") tarkoittaa nimeä Kylä-Liuhala. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. K’lä=Liuhala on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kylä-Liuhala olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Kyla-Liuhala tai Kylae-Liuhala, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kyle Kylä-Liuhala tai Kylli Kylä-Liuhala.

Samankaltaisia nimiä kuin Kylä-Liuhala

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Kylä-Liuhala, Finland.

©Tuomas Salste