Laimi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Laimi

Laimi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Laimien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 41

v. 2016 42

v. 2017 41

v. 2018 41

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Laimi on noin sijalla 13 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1926–1942
Yritykset
perust. 1946–2011

Sana Laimi esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Etunimi Laimi

Laimi on myös naisen etunimi. Vuonna 2018 Laimi oli yhtenä etunimenä 321 naisella, mikä tarkoittaa, että noin joka 8 000:s nainen oli etunimeltään Laimi. Juuri etunimenä Laimi onkin yleisempi, sillä samaan aikaan se oli vain 41 suomalaisen sukunimi. Luvut koskevat Suomen kansalaisia.

Nimi on tavallisimmin käytössä naisten ensimmäisenä etunimenä (241 henkeä). Toisena tai kolmantena etunimenä se on harvinaisempi (80).

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Лайми tarkoittaa nimeä Laimi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Laila Laimi.

Samankaltaisia nimiä kuin Laimi

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Laimi, Finland.

©Tuomas Salste