Lammenranta: Sukunimi-info

Lammenranta

Tietoja sukunimestä Lammenranta

Lammenranta on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on suomalaisilla varsin harvinainen.

Lammenrantojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 30

v. 2018 30

v. 2020 28

v. 2022 26

v. 2023 25

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä Suomessa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Lammenranta on sijalla 19 045. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi Lammenranta ei ole. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi sukunimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Lammenranta on melko pitkä nimi.

Paikannimi Lammenranta

Lammenranta
(paikannimi)
Lammenranta Karjalassa
(karttanimi)

Lammenranta on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 12 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Nyky-Suomen lisäksi Lammenranta esiintyi Karjalan kartoilla ennen sotia. Alueen kartoilla oli yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät ohessa. Paikkojen tyyppi on rakennettu kohde.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Lammenranta jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Katuosoitteissa

Sana Lammenranta esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Lammenrannankaari, Lammenrannankuja, Lammenrannantie, Lammenranta, Lammenrantatie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ламменранта tarkoittaa nimeä Lammenranta. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Lamin Lammenranta.

Samankaltaisia nimiä kuin Lammenranta

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Släktnamnet / Surname Lammenranta, Finland.

©Tuomas Salste