Lammintausta: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Lammintausta

Lammintausta on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on suomalaisilla varsin harvinainen.

Lammintaustojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 46

v. 2016 47

v. 2017 47

v. 2018 46

v. 2019 45

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä Suomessa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Lammintausta on sijalla 12 237. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Lammintausta on melko pitkä nimi.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Lammintaustoja tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 5 Lammintaustan asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden ja lisäksi 1952–1958 eläneiden vanhusten tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Paikannimi Lammintausta

Lammintausta (paikannimi)Katuosoitteissa

Lammintausta on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 11 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Lammintausta jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Lammintausta esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Lammintaustantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ламминтауста tarkoittaa nimeä Lammintausta. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Lamin Lammintausta.

Samankaltaisia nimiä kuin Lammintausta

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Släktnamnet / Surname Lammintausta, Finland.

©Tuomas Salste