Langhoff: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Langhoff

Langhoff on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Langhoffien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 29

v. 2016 29

v. 2017 29

v. 2018 29

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Langhoff on noin sijalla 17 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimellä on historiaa, sillä Langhoff on ollut aatelisnimi. Aateliskalenterin mukaan aatelissukuna se on kuitenkin sammunut 1929.

Nimessä on vierasperäisiä kirjaimia (f). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Langhoffit ulkomailla

Ruotsissa Langhoff oli 10 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Norjassa Langhoff oli 28 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tanskassa Langhoff on ollut 604 ihmisen sukunimi vuonna 2016.

291060428
Langhoffit Pohjolassa

Yhdysvalloissa oli vuonna 2010 yhteensä 611 henkeä, joiden sukunimi oli LANGHOFF. Nimi on siellä etupäässä valkoihoisten sukunimi.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Lana Langhoff.

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Langhoff, Finland.

©Tuomas Salste