Lassinniemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Lassinniemi

Lassinniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Lassinniemien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 29

v. 2016 29

v. 2017 29

v. 2018 29

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Lassinniemi on noin sijalla 17 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Lassinniemi on melko pitkä nimi.

Paikannimi Lassinniemi

Lassinniemi (paikannimi)Katuosoitteissa

Lassinniemi on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 5 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on niemi sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Lassinniemi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Lassinniemi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Lassinniementie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Lassinniemet ulkomailla

Ruotsissa Lassinniemi oli 19 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Лассинниеми ("Lassinnijemi") tarkoittaa nimeä Lassinniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Lassi Lassinniemi.

Samankaltaisia nimiä kuin Lassinniemi

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Lassinniemi, Finland.

©Tuomas Salste