Launne: Sukunimi-info

Launne

Tietoja sukunimestä Launne

Launne on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on suomalaisilla melko harvinainen.

Launteiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 32

v. 2018 30

v. 2020 30

v. 2022 30

v. 2023 30

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä Suomessa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Launne on sijalla 16 646. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi Launne ei ole. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi sukunimi.

Launne on ollut ns. suojattu sukunimi. Jottei suvun ulkopuolinen voisi ottaa samaa nimeä, Launne on suojattu 1929 Suomalaisuuden Liitossa. Nykyään nimiä ei enää suojata, vaan kaikki sukunimet ovat suojattuja sukunimiä.

Asuinpaikat

Kuolleet
1956–1967

Vuosina 1956–1967 kuolleet Launteet asuivat osapuilleen oheisen kartan mukaisilla paikkakunnilla. Kartalla on viiden Launteen kotipaikka kuolinhetkellä.

Tämän kartan paikkatiedot ovat suuntaa antavia. Paikkoja voi puuttua. Osa merkeistä voi sijaita epätarkasti väärän paikkakunnan kohdalla.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1937
Yritykset
perust. –2012

Sana Launne esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Лаунне tarkoittaa nimeä Launne. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Launo Launne tai Lauha Launne.

Samankaltaisia nimiä kuin Launne

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Släktnamnet / Surname Launne, Finland.

©Tuomas Salste