Lauttaanaho: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Lauttaanaho

Lauttaanaho on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Lauttaanahojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 62

v. 2015 61

v. 2016 60

v. 2017 62

v. 2018 64

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Lauttaanaho on noin sijalla 9 400. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Lauttaanaho on melko pitkä nimi.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Лауттаанахо tarkoittaa nimeä Lauttaanaho. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Lauttanahå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Lauttaanaho olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Lauha Lauttaanaho tai Launo Lauttaanaho.

Samankaltaisia nimiä kuin Lauttaanaho

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Lauttaanaho, Finland.

©Tuomas Salste