Lauttalammi: Sukunimi-info

Lauttalammi

Tietoja sukunimestä Lauttalammi

Lauttalammi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on suomalaisilla varsin harvinainen.

Lauttalampien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 25

v. 2018 24

v. 2020 25

v. 2022 25

v. 2023 25

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä Suomessa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Lauttalammi on sijalla 19 045. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi Lauttalammi ei ole. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi sukunimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Lauttalammi on melko pitkä nimi.

Asuinpaikat

Kuolleet
1957–1970

Vuosina 1957–1970 kuolleet Lauttalammit asuivat osapuilleen oheisen kartan mukaisilla paikkakunnilla. Kartalla on viiden Lauttalammin kotipaikka kuolinhetkellä.

Tämän kartan paikkatiedot ovat suuntaa antavia. Paikkoja voi puuttua. Osa merkeistä voi sijaita epätarkasti väärän paikkakunnan kohdalla.

Paikannimi Lauttalammi

Lauttalammi (paikannimi)Katuosoitteissa

Lauttalammi on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo sekä vesialue.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Lauttalammi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Lauttalammi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Lauttalammintie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Лаутталамми tarkoittaa nimeä Lauttalammi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Latviaksi nimi kirjoitetaan Lautalammi.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Lauri Lauttalammi tai Lauha Lauttalammi.

Samankaltaisia nimiä kuin Lauttalammi

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Släktnamnet / Surname Lauttalammi, Finland.

©Tuomas Salste