Lepikkö: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Lepikkö

Lepikkö on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Lepikköjen lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 94

v. 2015 95

v. 2016 94

v. 2017 95

v. 2018 94

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Lepikkö on noin sijalla 7 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1919–1939
Yritykset
perust. 1995–2001

Sana Lepikkö esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Lepikkö

Lepikkö (paikannimi)Lepikkö (karttanimi)

Lepikkö on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 9 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on metsäalue sekä talo.

Nyky-Suomen lisäksi Lepikkö esiintyi Karjalan kartoilla ennen sotia. Paikka näkyy ohessa. Tyypiltään paikka on rakennettu kohde.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Lepikkö jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Katuosoitteissa

Sana Lepikkö esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Lepikkötie, Lepikönkatu, Lepikönkuja, Lepikönrinne, Lepiköntie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Lepiköt ulkomailla

Ruotsissa Lepikkö oli 18 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Лепиккё ("Lepikkjo") tarkoittaa nimeä Lepikkö. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Lepikko tai Lepikkoe, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Lepikkö

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Lepikkö, Finland.

©Tuomas Salste