Leppäsalo: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Leppäsalo

Leppäsalo on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Leppäsalojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 59

v. 2015 58

v. 2016 56

v. 2017 56

v. 2018 56

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Leppäsalo on noin sijalla 10 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Paikannimi Leppäsalo

Leppäsalo (paikannimi)Katuosoitteissa

Leppäsalo on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 7 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä, kaupunginosa tai kulmakunta; saari sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Leppäsalo jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Leppäsalo esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Leppäsalo, Leppäsalontie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Леппясало ("Leppjasalo") tarkoittaa nimeä Leppäsalo. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Leppasalo tai Leppaesalo, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Leppäsalo

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Leppäsalo, Finland.

©Tuomas Salste