Lievetmursu: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Lievetmursu

Lievetmursu on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Lievetmursujen lukumäärä eri vuosina:

v. 1985 26

v. 2015 26

v. 2016 26

v. 2017 26

v. 2018 26

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuosien 2015–2018 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Lievetmursu on noin sijalla 18 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Lievetmursu on melko pitkä nimi.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Лиеветмурсу ("Lijevetmursu") tarkoittaa nimeä Lievetmursu. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Liefwetmursu on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Lievetmursu olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Lievetmursu

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Lievetmursu, Finland.

©Tuomas Salste