Liisanantti: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Liisanantti

Liisanantti on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Liisanantti-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 88

v. 2015 89

v. 2016 89

v. 2017 90

v. 2018 90

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Liisanantti on noin sijalla 7 300. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Liisanantti on melko pitkä nimi.

Liisanantit ulkomailla

Ruotsissa Liisanantti oli 12 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Лийсанантти ("Lijsanantti") tarkoittaa nimeä Liisanantti. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Lijsanantj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Liisanantti olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Liisa Liisanantti tai Liinus Liisanantti.

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Liisanantti, Finland.

©Tuomas Salste