Lillkvist: Sukunimi-info

Lillkvist

Tietoja sukunimestä Lillkvist

Lillkvist on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on suomalaisilla melko harvinainen.

Lillkvistien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 41

v. 2018 40

v. 2020 39

v. 2022 38

v. 2023 36

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä Suomessa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Lillkvist on sijalla 14 558. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi Lillkvist ei ole. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi sukunimi.

Nimestä on olemassa variantti Lillqvist.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Lillkvistejä tiedetään asuneen ainakin oheisen kartan mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa kuuden Lillkvistin asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1896–1944
Yritykset
perust. 1945–1998

Sana Lillkvist esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Lillkvist

Lillkvist (paikannimi)

Lillkvist on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Lillkvist jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Lillkvistit ulkomailla

Ruotsissa Lillkvist oli 14 ihmisen sukunimi vuonna 2022.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Lilly Lillkvist.

Samankaltaisia nimiä kuin Lillkvist

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Släktnamnet / Surname Lillkvist, Finland.

©Tuomas Salste