Lindgrén: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Lindgrén

Lindgrén on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Lindgrénien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 156

v. 2015 156

v. 2016 152

v. 2017 150

v. 2018 149

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Lindgrén on noin sijalla 4 900.

Nimessä on vierasperäinen kirjain (é). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Nimestä on olemassa variantti Lindgren. Varianteissa on usein kyse saman nimen eri kirjoitusasusta, jotka ovat vakiintuneet eri sukujen tai sukuhaarojen käyttöön.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1902
Yritykset
perust. 1990–2004

Sana Lindgrén esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Lindgrénit ulkomailla

Norjassa Lindgren oli 829 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Espanjassa oli vuonna 2014 yhteensä 86 henkeä, joiden sukunimi oli LINDGREN.

Yhdysvalloissa oli vuonna 2010 yhteensä 7 300 henkeä, joiden sukunimi oli LINDGREN. Nimi on siellä etupäässä valkoihoisten sukunimi.

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 137 henkeä, joiden sukunimi oli LINDGREN.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Linda Lindgrén tai Linus Lindgrén.

Samankaltaisia nimiä kuin Lindgrén

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Lindgrén, Finland.

©Tuomas Salste