Lindskog: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Lindskog

Lindskog on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen. Lindskogien lukumäärä oli 20 henkeä vuonna 2018. Luku sisältää kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Lindskog on noin sijalla 22 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Lindskogien enemmistö on naisia. Vuonna 2018 naisten osuus tämän sukunimen kantajista oli 68 %.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Lindskogeja tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 5 Lindskogin asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1946–1958 aikuisiässä kuolleiden ja lisäksi 1952–1958 eläneiden vanhusten tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1915
Yritykset
perust. 1948–1995

Sana Lindskog esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Lindskog osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Lindskog esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Lindskoginkatu, Lindskogintie, Lindskogsgatan, Lindskogsvägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Lindskogit ulkomailla

Ruotsissa Lindskog oli 2 749 ihmisen sukunimi vuonna 2015. Nimi on siis Ruotsissa yleisempi kuin Suomessa.

Norjassa Lindskog oli 133 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tanskassa Lindskog on ollut 36 ihmisen sukunimi vuonna 2016.

20274936133
Lindskogit Pohjolassa

Yhdysvalloissa oli vuonna 2010 yhteensä 402 henkeä, joiden sukunimi oli LINDSKOG. Nimi on siellä etupäässä valkoihoisten sukunimi.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Linda Lindskog tai Linus Lindskog.

Samankaltaisia nimiä kuin Lindskog

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Lindskog, Finland.

©Tuomas Salste