Liukko-Sipi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Liukko-Sipi

Liukko-Sipi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Liukko-Sipien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 36

v. 2016 37

v. 2017 34

v. 2018 35

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Liukko-Sipi on noin sijalla 15 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Liukko-Sipi on melko pitkä nimi.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Лиукко-Сипи tarkoittaa nimeä Liukko-Sipi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Liucko=Sipj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Liukko-Sipi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Liubov Liukko-Sipi.

Samankaltaisia nimiä kuin Liukko-Sipi

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Liukko-Sipi, Finland.

©Tuomas Salste