Liuksiala: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Liuksiala

Liuksiala on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Liuksiala-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 143

v. 2015 145

v. 2016 146

v. 2017 149

v. 2018 147

v. 2019 146

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä Suomessa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Liuksiala on sijalla 4 975.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1941
Yritykset
perust. 1945

Sana Liuksialan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Liuksiala

Liuksiala (paikannimi)Katuosoitteissa

Liuksiala on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Liuksiala jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Liuksiala esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Liuksialankuja, Liuksialantie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Лиуксиала tarkoittaa nimeä Liuksiala. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Liuxiala on esimerkki ”vanhanaikaisesta” kirjoitusasusta. Liuksiala olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Liubov Liuksiala.

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Släktnamnet / Surname Liuksiala, Finland.

©Tuomas Salste