Lounasvaara: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Lounasvaara

Lounasvaara on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Lounasvaarojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 42

v. 2016 43

v. 2017 44

v. 2018 44

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Lounasvaara on noin sijalla 12 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Lounasvaara on melko pitkä nimi.

Lounasvaara osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Lounasvaara esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Lounasvaarantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Лоунасваара tarkoittaa nimeä Lounasvaara. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Lounasfwara on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Lounasvaara olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Louna Lounasvaara tai Louis Lounasvaara.

Samankaltaisia nimiä kuin Lounasvaara

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Lounasvaara, Finland.

©Tuomas Salste