Lyly-Yrjänäinen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Lyly-Yrjänäinen

Lyly-Yrjänäinen on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Lyly-Yrjänäisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 32

v. 2016 32

v. 2017 35

v. 2018 35

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Lyly-Yrjänäinen on noin sijalla 15 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Lyly-Yrjänäinen on melko pitkä nimi.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Люлю-Юрьяняйнен ("Ljulju-Jurjanjainen") tarkoittaa nimeä Lyly-Yrjänäinen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. L’l’=Yriänäin on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Lyly-Yrjänäinen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Lyly-Yrjanainen tai Lyly-Yrjaenaeinen, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Lyly-Yrjänäinen

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Lyly-Yrjänäinen, Finland.

©Tuomas Salste