Majabacka: Sukunimi-info

Majabacka

Tietoja sukunimestä Majabacka

Majabacka on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se ei suomalaisilla ole kovin yleinen.

Majabackojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 50

v. 2018 50

v. 2020 51

v. 2022 53

v. 2023 53

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä Suomessa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Majabacka on sijalla 10 886.

Asuinpaikat

Kuolleet
1956–1968

Vuosina 1956–1968 kuolleet Majabackat asuivat osapuilleen oheisen kartan mukaisilla paikkakunnilla. Kartalla on viiden Majabackan kotipaikka kuolinhetkellä.

Tämän kartan paikkatiedot ovat suuntaa antavia. Paikkoja voi puuttua. Osa merkeistä voi sijaita epätarkasti väärän paikkakunnan kohdalla.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1926–1932
Yritykset
perust. 1979–1994

Sana Majabacka esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Majabacka

Majabacka (paikannimi)Katuosoitteissa

Majabacka on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä, kaupunginosa tai kulmakunta sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Majabacka jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Majabacka esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Majabackantie, Majabackavägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Maja Majabacka tai Majid Majabacka.

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Släktnamnet / Surname Majabacka, Finland.

©Tuomas Salste