Majakulma: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Majakulma

Majakulma on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Majakulma-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1985 18

v. 2015 20

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Lukumäärä 2015 sisältää kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1943
Yritykset
perust. 1952–1966

Sana Majakulma esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Majakulma osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Majakulma esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Majakulmantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Маякулма tarkoittaa nimeä Majakulma. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Maiaculma on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Majakulma olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Maja Majakulma.

Samankaltaisia nimiä kuin Majakulma

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Majakulma, Finland.

©Tuomas Salste