Maliranta: Sukunimi-info

Maliranta

Tietoja sukunimestä Maliranta

Maliranta on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on suomalaisilla varsin harvinainen.

Malirantojen lukumäärä eri vuosina:

v. 1985 13

v. 2015 20

v. 2018 21

v. 2020 21

v. 2022 20

v. 2023 21

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuosien 2015–2023 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä Suomessa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Maliranta on sijalla 21 463. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi Maliranta ei ole. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi sukunimi.

Maliranta on ollut ns. suojattu sukunimi. Jottei suvun ulkopuolinen voisi ottaa samaa nimeä, Maliranta on suojattu 1937 Suomalaisuuden Liitossa. Nykyään nimiä ei enää suojata, vaan kaikki sukunimet ovat suojattuja sukunimiä.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1941
Yritykset
perust. –2000

Sana Maliranta esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Малиранта tarkoittaa nimeä Maliranta. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Malin Maliranta tai Malik Maliranta.

Samankaltaisia nimiä kuin Maliranta

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Släktnamnet / Surname Maliranta, Finland.

©Tuomas Salste