Malkavaara: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Malkavaara

Malkavaara on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Malkavaarojen määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 59 max

v. 1985 58

v. 2014 81

v. 2015 82

v. 2016 83

v. 2017 84

v. 2018 84

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2018 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Malkavaara on noin sijalla 7 600. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Малкаваара tarkoittaa nimeä Malkavaara. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Malgafwara on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Malkavaara olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Malak Malkavaara tai Malik Malkavaara.

Samankaltaisia nimiä kuin Malkavaara

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Malkavaara, Finland.

©Tuomas Salste