Malms: Sukunimi-info

Malms

Tietoja sukunimestä Malms

Malms on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on suomalaisilla varsin harvinainen.

Malms-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 25

v. 2018 23

v. 2020 25

v. 2022 26

v. 2023 24

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä Suomessa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Malms on sijalla 19 557. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi Malms ei ole. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi sukunimi.

Malms-nimisten enemmistö on naisia. Vuonna 2023 naisten osuus tämän sukunimen kantajista oli 62 %.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1916–1927
Yritykset
perust. –2001

Sana Malms esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Malms

Malms (paikannimi)Katuosoitteissa

Malms on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Malms jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Malms esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Malms bygata, Malms flygstation, Malms handelsväg, Malms kyrkogårdsväg, Malms sjukhus gata, Malms stationsväg, Malmsstigen, Malmsvägen, Nedre Malms bygata, Nedre Malms torg, Otto Malmsgatan, Övre Malms bygata, Övre Malms torg. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Malte Malms tai Malin Malms.

Samankaltaisia nimiä kuin Malms

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Släktnamnet / Surname Malms, Finland.

©Tuomas Salste