Manne: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Manne

Manne on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Mannejen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 30

v. 2016 31

v. 2017 30

v. 2018 29

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Manne on noin sijalla 17 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Manne on ollut ns. suojattu sukunimi. Jottei suvun ulkopuolinen voisi ottaa samaa nimeä, Manne on suojattu 1937 Suomalaisuuden Liitossa. Nykyään nimiä ei enää suojata, vaan kaikki sukunimet ovat suojattuja sukunimiä.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1897–1938
Yritykset
perust. –1998

Sana Manne esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Manne osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Manne esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Mannenkatu, Mannentie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Etunimi Manne

Manne on myös miehen etunimi. Vuonna 2018 Manne oli yhtenä etunimenä 298 miehellä, mikä tarkoittaa, että noin joka 9 000:s mies oli etunimeltään Manne. Juuri etunimenä Manne onkin yleisempi, sillä samaan aikaan se oli vain 29 suomalaisen sukunimi. Luvut koskevat Suomen kansalaisia.

Nimi on tavallisimmin käytössä miesten ensimmäisenä etunimenä (228 henkeä). Toisena tai kolmantena etunimenä se on harvinaisempi (70).

Mannet ulkomailla

Ruotsissa Manne oli 16 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Norjassa Manne oli 10 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

291610
Mannet Pohjolassa

Yhdysvalloissa oli vuonna 2010 yhteensä 637 henkeä, joiden sukunimi oli MANNE.

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 14 henkeä, joiden sukunimi oli MANNE.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Manna Manne.

Samankaltaisia nimiä kuin Manne

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Manne, Finland.

©Tuomas Salste