Mannerkorpi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Mannerkorpi

Mannerkorpi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on suomalaisilla varsin harvinainen.

Mannerkorpien lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 44 max

v. 1985 36

v. 2015 43

v. 2016 41

v. 2017 41

v. 2018 40

v. 2019 40

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2015–2019 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä Suomessa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Mannerkorpi on sijalla 13 355. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Mannerkorpi on melko pitkä nimi.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1925
Yritykset
perust. 1981–1991

Sana Mannerkorpi esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Маннеркорпи tarkoittaa nimeä Mannerkorpi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Mannergorpj on esimerkki ”vanhanaikaisesta” kirjoitusasusta. Mannerkorpi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Manne Mannerkorpi tai Manna Mannerkorpi.

Samankaltaisia nimiä kuin Mannerkorpi

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Släktnamnet / Surname Mannerkorpi, Finland.

©Tuomas Salste