Mannisenmäki: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Mannisenmäki

Mannisenmäki on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Mannisenmäkien lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 36 max

v. 1985 3

v. 2015 42

v. 2016 42

v. 2017 41

v. 2018 41

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2015–2018 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Mannisenmäki on noin sijalla 13 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Mannisenmäkien enemmistö on naisia. Vuonna 2018 naisten osuus tämän sukunimen kantajista oli 63 %.

Verrattuna muihin sukunimiin Mannisenmäki on melko pitkä nimi.

Paikannimi Mannisenmäki

Mannisenmäki (paikannimi)Katuosoitteissa

Mannisenmäki on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Mannisenmäki jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Mannisenmäki esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Mannisenmäentie, Mannisenmäki. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Маннисенмяки ("Mannisenmjaki") tarkoittaa nimeä Mannisenmäki. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Mannisenmaki tai Mannisenmaeki, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Manna Mannisenmäki.

Samankaltaisia nimiä kuin Mannisenmäki

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Mannisenmäki, Finland.

©Tuomas Salste