Mansikkasalo: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Mansikkasalo

Mansikkasalo on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Mansikkasalojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 61

v. 2015 62

v. 2016 65

v. 2017 65

v. 2018 63

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Mansikkasalo on noin sijalla 9 500. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Mansikkasalo on melko pitkä nimi.

Mansikkasalot ulkomailla

Ruotsissa Mansikkasalo oli 17 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Мансиккасало tarkoittaa nimeä Mansikkasalo. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Mansickasalå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Mansikkasalo olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Manu Mansikkasalo tai Manda Mansikkasalo.

Samankaltaisia nimiä kuin Mansikkasalo

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Mansikkasalo, Finland.

©Tuomas Salste