Marno: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Marno

Marno on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Marno-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 22

v. 2016 22

v. 2017 22

v. 2018 22

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Marno on noin sijalla 21 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Marno-nimisten enemmistö on miehiä. Vuonna 2018 miesten osuus tämän sukunimen kantajista oli 64 %.

Marno on ollut ns. suojattu sukunimi. Jottei suvun ulkopuolinen voisi ottaa samaa nimeä, Marno on suojattu 1938 Suomalaisuuden Liitossa. Nykyään nimiä ei enää suojata, vaan kaikki sukunimet ovat suojattuja sukunimiä.

Etunimi Marno

Marno on myös miehen etunimi. Vuonna 2018 Marno oli yhtenä etunimenä 18 miehellä. Samaan aikaan Marno oli 22 suomalaisen sukunimi. Luvut koskevat Suomen kansalaisia.

Nimi on tavallisimmin käytössä miesten ensimmäisenä etunimenä (17 henkeä). Toisena tai kolmantena etunimenä se on harvinaisempi (1).

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Марно tarkoittaa nimeä Marno. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Marc Marno tai Mare Marno.

Samankaltaisia nimiä kuin Marno

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Marno, Finland.

©Tuomas Salste