Marttila-Tornio: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Marttila-Tornio

Marttila-Tornio on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Marttila-Tornioiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 37

v. 2016 39

v. 2017 39

v. 2018 39

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Marttila-Tornio on noin sijalla 14 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Marttila-Tornio on melko pitkä nimi.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Марттила-Торнио tarkoittaa nimeä Marttila-Tornio. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Martila=Torniå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Marttila-Tornio olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Martti Marttila-Tornio tai Martta Marttila-Tornio.

Samankaltaisia nimiä kuin Marttila-Tornio

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Marttila-Tornio, Finland.

©Tuomas Salste