Mätäsniemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Mätäsniemi

Mätäsniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Mätäsniemien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 40

v. 2016 39

v. 2017 38

v. 2018 38

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Mätäsniemi on noin sijalla 14 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Paikannimi Mätäsniemi

Mätäsniemi (paikannimi)Katuosoitteissa

Mätäsniemi on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 13 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on maastokohde, metsäalue, niemi sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Mätäsniemi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Mätäsniemi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Mätäsniementie, Mätäsniemi. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Мятясниеми ("Mjatjasnijemi") tarkoittaa nimeä Mätäsniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Matasniemi tai Maetaesniemi, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Mätäsniemi

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Mätäsniemi, Finland.

©Tuomas Salste