Mikkelsen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Mikkelsen

Mikkelsen on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on yleinen mm. Färsaarilla. Sen sijaan Suomessa se on varsin harvinainen. Mikkelsenien lukumäärä vuonna 2018 oli alle 20 Suomen kansalaista.

Nimestä on olemassa variantti Michelsen. Varianteissa on usein kyse saman nimen eri kirjoitusasusta, jotka ovat vakiintuneet eri sukujen tai sukuhaarojen käyttöön.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1926
Yritykset
perust. 1995

Sana Mikkelsen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Mikkelsenit ulkomailla

Ruotsissa Mikkelsen oli 639 ihmisen sukunimi vuonna 2015. Nimi on siis Ruotsissa yleisempi kuin Suomessa.

Norjassa Mikkelsen oli 4 266 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tanskassa Mikkelsen on ollut 22 634 ihmisen sukunimi vuonna 2016.

Färsaarilla oli vuonna 2014 yhteensä 432 henkeä, joiden sukunimi oli Mikkelsen. Se oli Färsaarilla 17:nneksi yleisin sukunimi.

Färsaaret
432
639226344266
Mikkelsenit Pohjolassa

Espanjassa oli vuonna 2014 yhteensä 68 henkeä, joiden sukunimi oli MIKKELSEN.

Yhdysvalloissa oli vuonna 2010 yhteensä 2 150 henkeä, joiden sukunimi oli MIKKELSEN. Nimi on siellä etupäässä valkoihoisten sukunimi.

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 176 henkeä, joiden sukunimi oli MIKKELSEN.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Mikke Mikkelsen tai Mikaela Mikkelsen.

Samankaltaisia nimiä kuin Mikkelsen

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Mikkelsen, Finland.

©Tuomas Salste