Morosoff: Sukunimi-info

Morosoff

Tietoja sukunimestä Morosoff

Morosoff on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on yleinen Venäjällä. Sen sijaan suomalaisilla se on harvinainen. Morosoffien lukumäärä vuonna 2022 on ollut alle 20 Suomen kansalaista.

Morosoff on suomeksi Pakkanen.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Morosoffeja tiedetään asuneen ainakin oheisen kartan mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa viiden Morosoffin asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1946–1958 aikuisiässä kuolleiden ja lisäksi 1952–1958 eläneiden vanhusten tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1897–1940
Yritykset
perust. 1989–1995

Sana Morosoff tai Morosoffin esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Morosoffit ulkomailla

Venäjällä Morosoff (Морозов) kuuluu yleisimpiin sukunimiin.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Moritz Morosoff.

Samankaltaisia nimiä kuin Morosoff

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Släktnamnet / Surname Morosoff, Finland.

©Tuomas Salste