Moukola: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Moukola

Moukola on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on suomalaisilla varsin harvinainen.

Moukola-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 27

v. 2016 27

v. 2017 26

v. 2018 26

v. 2019 26

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä Suomessa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Moukola on sijalla 18 357. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Moukola on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Moukola on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetit merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Moukola ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 12 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Moukola-nimisiä on 26.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1930
Yritykset
perust. 1983

Sana Moukola esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Moukola

Moukola (paikannimi)Moukola (karttanimi)

Moukola on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on suo sekä talo.

Nyky-Suomen lisäksi Moukola esiintyi Karjalan kartoilla ennen sotia. Paikka näkyy ohessa. Tyypiltään paikka on rakennettu kohde.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Moukola jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Моукола tarkoittaa nimeä Moukola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Samankaltaisia nimiä kuin Moukola

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Släktnamnet / Surname Moukola, Finland.

©Tuomas Salste