Murto-Koivisto: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Murto-Koivisto

Murto-Koivisto on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Murto-Koivistojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 25

v. 2016 26

v. 2017 27

v. 2018 27

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Murto-Koivisto on noin sijalla 18 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Murto-Koivisto on melko pitkä nimi.

Paikannimi Murto-Koivisto

Murto-Koivisto (paikannimi)Katuosoitteissa

Murto-Koivisto on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Murto-Koivisto jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Murto-Koivisto esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Murto-Koivistontie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Мурто-Койвисто tarkoittaa nimeä Murto-Koivisto. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Murto=Coifwistå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Murto-Koivisto olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Murat Murto-Koivisto.

Samankaltaisia nimiä kuin Murto-Koivisto

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Murto-Koivisto, Finland.

©Tuomas Salste